طراحی داخلی دکوراسیون به سبک industrial
یکی از منحصر به فرد ترین معماری های داخلی، طراحی به سبک industrial است. شخص به محض ورود به فضایی که با این سبک طراحی شده باشد، متوجه معنا و مفهوم این طراحی داخلی میشود. هویت این سبک در دکوراسیون داخلی بیش از هر طرح دیگری نظر مخاطب را جلب میکند.
این استایل مناسب افرادی است که عاشق ابزار مهندسی و کاربردی هستند. اگر بخواهیم واضح تر بگوییم، عاشقان صنعت! سبک industrial در اواخر سال ۲۰۰۰ بسیار محبوب گشت و هنوز هم طرفداران خاص خود را دارد.
خصوصیات بارز طراحی داخلی به سبک industrial
با نگاهی موشکافانه در تصاویر مربوط به این سبک، متوجه خواهید شد که کاربرد فلز و آجر در کنار هم یکی از بارزترین مشخصه های این فضا میباشد. اگر دقت کرده باشید، کمتر با پنجرهها و درهایی که حالت قوسی داشته باشند مواجه میشوید. مستطیلی بودن در و پنجره ها یکی دیگر از خصوصیات این طرح میباشد. علاوه بر این، کاربرد لامپ های قدیمی و بهرهگیری از چراغ های مطالعه مربوط به قرن بیستم از اجزای جدانشدنی در طراحی داخلی به سبک industrial design میباشند.
ریزه کاری های هیجان انگیز و جذاب
مسئله جالبی که در این سبک همیشه افراد را غافلگیر میکند، استفاده از وسایل کاربردی و در عین حال تزئینی در معماری داخلی میباشد. به طور مثال، در این سبک میتوان از لوله های مسی به صورت رو کار در اتاقها، حال و پذیرایی استفاده کرد. علاوه بر این گاهی میتوان وسایل و ابزار قدیمی که در صنعت کاربرد داشته اند را به دکور خانه افزود. وسایلی مانند اهم متر های قدیمی، رادیو و تلفن های اولیه. هرچقدر وسایل خاصتر، طراحی فضای شما جذاب تر و معنادارتر میشود.
کابینت آشپزخانه به سبک industrial
برای هویت بخشی به تمام فضای خود، بهتر است سبک را تا حدی به نقاط مختلف منزل خود بسط دهید. به طورمثال یکی از مهترین فضاها، آشپزخانه میباشد. با نگاهی اجمالی متوجه چراغ های منحصر به فرد و ترکیب چوب، فلز و آجر در ساختار کابینت آشپزخانه خواهید شد.
مبلمان و صندلیها در سبک industrial
مبلمان معمولا ترکیبی از فلز ،پارچه و بیشتر چرم میباشند. وجود پایه های فلزی و نمایان صندلی ها و مبلمان یک اصل اساسی در این سبک میباشند. بازهم کمتر با انحنا و قوس و منبت کاری های اضافه برخورد میکنیم. همه چیز کاربردی، ساده و در عین حال شیک و چشم نواز به نظر میرسد. اضافه بر این، معمولا از جلو مبلی های ساده و فلزی استفاده میشود. طراحان در سبک industrial معمولا وسایلی را مثل هواکش قدیمی یا وسایل از کار افتاده را که ما معمولا پنهان میکنیم، برای طراحی در کنار مبلمان در اتاق نشیمن استفاده میکنند.
سرویس بهداشتی در سبک industrial
آجر و کاشی های قدیمی، لوله کشی های رو کار، روشنایی منحصر به فرد و کاربرد فلز جزئیات غالب در دکوراسیون داخلی میباشند. وجود اجسام با محیط های مستطیلی، خط های شکسته ۹۰ درجه و نور های زرد گرم از دیگر شاخصه های این سبک هستند.
جزئیاتی دیگر در مورد سبک industrial
رنگهای قالب این سبک بیشتر خنثی میباشند. خاکستری، سیاه، سفید و قهوهای از رنگ های پایه این طراحی هستند زیرا این قبیل رنگ ها تضاد را به خوبی با مواد خام استفاده شده در دکور نشان میدهند. استفاده از ترکیب شیشه و فلز برای جداسازی فضاها و نشان دادن هویت این سبک از اقدامات کاربردی توسط معماران طراحی داخلی میباشد.